Moderne og miljøbevidste lamper

Det er ikke skam at prioritere miljøet højt, og det er der efterhånden også flere af den danske befolkning, som har indset. Man kan sagtens leve i dagens Danmark, og være et moderne samtidig med man er miljøbevidst.

Hjemmets belysning er uden tvivl uundværligt, og det bliver benyttet på dagligt plan. Derfor skal man finde energibesparende belysning, der samtidig tilgodeser miljøet, men også kan udstråle modernitet og behagelighed. Loftlamper som finder sted i stort set alle hjemmets rum er ikke bare en simpelt og kedelig lampe uden personlighed.

Alt efter, hvordan man vælger at indrette sit værelse, kan ens loftlampe udstråle alt, hvad man ønsker. Man kan både få feminine lamper i form af lysekroner, der kan få selv den mindste stue til at ligne en eksklusiv balsal. Maskulinitet skal der også være plads til, og med enkelte lamper uden for meget nips, pynt og farver, kan garagen hurtigt blive til det nye opholdssted i fritiden med gutterne, hvor mandehørm og projekter finder sin plads.

ILVA tilbyder dig energirigtig belysning


Energirigtig og miljøvenlige lyder måske lidt som en tørvetriller, men bare rolig det er fedt at være opmærksom på energirigtige loftlamper i hjemmet. ILVA pynter det modebevidste hjem med loftlamper, der er energivenlige og moderne. Det er ikke kun klassiske loftlamper, der er moderne, men også lysekroner, som har fået en placering i de danske hjem, da det giver en moderne kombination af fortiden med et twist af nutidens trends.

Her kan man blandt andet få lysekroner, som er sorte eller hvide krystaller, der pynter en flot spisestue. Med loftlamper fra ILVA er muligheden for at udskifte fem lavvolt halogenspot på 35 watt til med LED i energimærke A+. Ind ad brevsprækken er der ikke kun en 4.750 kr. billigere elregning, men man er med god samvittighed miljøbevidst og energibesparende.