Få din iPad til at overleve eftermiddagen

Når du er flere kilometer væk fra en oplader, eller hvis strømmer er gået i landet, så er den måder hvorpå du kan få din iPad til at overleve længere. Det er desværre en udvikling som har taget fart jo med moderne teknologi: de sluger al strømmen på ingen tid, hvis du bruger dem aktivt. Det er måske den bedste teknologi i verden, men den har samtidig måske den værste batterilevetid i verden.

Tips og triks

Det vil for det meste ikke være et problem, da man er omringet af strømstik og man blot kan tage sin oplader med sin, men hvis bliver nødvendigt, så får du her gode råd til at forlænge levetiden på din underholdningsmaskine. Først og fremmest skru ned for lyset på din skærm. Du vænner dig hurtigt til det, og det vil give dig mange timer på batteriet.

Pilot mode = Strømbesparende

Hvis du sidder i toget, bilen eller bussen og spiller, så vil det være en god ide, at slå din iPad til Airplane Mode. Hvis du slår både Wi-Fi, Bluetooth og 3G fra, så vil du også spare strøm. De sluger strøm, da de leder efter enheder konstant. Afslutningsvis så kan du slå vibrationer fra, hvis du sms’er på livet løs, men du gerne vil spare strøm samtidigt.

Jeg håber, disse råd kan få dig til at overleve togturen hjem, mens du krydser fingre for din iPad kan holde strøm de sidste par timer.

Billede: FHKE