Forlæng batteri livet på din iPhone

Moderne teknologi er en vidunderlig ting. Hvis bare batterierne i din iPhone kunne overleve mere end et døgn, så ville verden næsten være perfekt. Derfor giver jeg dig nu et par råd til hvordan du sparer strøm på din telefon. Du skal dog ikke vælge dem alle, fordi så ender din iPhone med at være en knap så smartphone.

Baggrunds apps

Du kan eventuelt starte med at begrænse dine apps, så de ikke kan refreshe i baggrunden uden du vælger dette. Du kan slå det fra i Settings -> General -> Background App Refresh hvorefter du kan vælge at slå enkelte apps fra eller alle dine apps. Dette vil hjælpe dig med at spare strøm på din iPhone. I samme tråd så kan du vælge at begrænse din iPhone i at updatere dine apps i baggrunden. Du finder knappen i Settings -> iTunes & App Store hvorefter du kan vælge Automatic Downloads.

Lysstyrke

Under lysstyrke har du to valg. Du kan enten slå Auto-Brightness til, eller du kan generelt bare reducere lyset i din skærm. Din iPhone har en sensor, som så kan automatisk kan ændre lyset, så det passer til belysningen i lokalet du er i. Dette er en mellemvej, hvis du helst ikke vil begrænse mængden af lys i din skærm medmindre det er nødvendigt. Hvis du er meget ivrig efter at spare strøm, så kan du så Auto-Brightness fra, og begrænse lyset manuelt hvilket vil spare dig strøm, men det kan tage en rum tid at vænne sig til.

 

Billede: matsuyuki